Graduated in Agronomic Engineering (2011), MSc (2013) ad PhD (2017) in Agronomy in the area of concentration in Plant Health from the Federal University of Goiás. Developed his dissertation and thesis research at Embrapa Arroz e Feijão. The work involved studies with soil quality bio-indicators; colonizing microorganisms of the root system (arbuscular mycorrhizal fungi; actinomycetes; Fusarium species complex; Rhizoctonia and Trichoderma) and molecular characterization of the Fungi and Bacteria community structure in soils under the Crop-livestock integration system. He has experience in integrated disease management, ecology of soil microorganisms and biological control of plant diseases.
Possui graduação em Engenharia Agronômica (2011), Mestrado (2013) e Doutorado (2017) em Agronomia na área de concentração em Fitossanidade pela Universidade Federal de Goiás. Desenvolveu sua pesquisa de dissertação e tese na Embrapa Arroz e Feijão. Os trabalhos envolveram estudos com biondicadores de qualidade do solo; microrganismos colonizadores do sistema radicular (Fungos micorrízicos arbusculares; actinomicetos; complexo de espécies Fusarium; Rhizoctonia e Trichoderma) e caracterização molecular da estrutura de comunidade Fungi e Bacteria em solos sob sistema de Integração Lavoura-pecuária. Tem experiência em manejo integrado de doenças, ecologia de microrganismos do solo e controle biológico de doenças de plantas.