Publicações no BrCris
 

Angela Cristina Bizzotto Trude

Bachelor in Nutrition at the Federal University of São Paulo (2010), Master of Science in Nutrition at the Federal University of São Paulo (2013), PhD in Human Nutrition at the Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, USA (2018), and Post-doctoral Research Fellow at the University of Maryland School of Medicine (Growth and Nutrition Division) from 2018-2021. Currently an Assistant Professor (tenure-track) in the Department of Nutrition and Food Studies at the New York University (NYU) working in community intervention programs to promote healthful eating among underserved communities. Her research focuses on the following topics: food environment, maternal-child health, health promotion, childhood obesity prevention, and public health.
Possui bacharel em Nutrição pela Universidade Federal de São Paulo (2010), Mestrado em Nutrição pela Universidade Federal de São Paulo (2013), Doutorado em Nutrição e Saúde Pública pela Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, USA (2018) e pós doutorado em nutrição e desenvolvimento infantil na University of Maryland School of Medicine (Growth and Nutrition Division) entre 2018-2021. Atualmente é professora adjunta no Department of Nutrition and Food Studies na New York University (NYU) e atua em projetos de intervenção de promoção da saúde e da alimentação saudável de populações. Atua principalmente nos seguintes temas: ambiente alimentar, saúde materno-infantil, promoção da saúde e prevenção, controle da obesidade infantil e saúde pública.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •