Doctoral student of the Postgraduate Program in Nanosciences at the Franciscan University. Graduated in Food Technology from the Federal University of Santa Maria (2013) and in Nutrition from the Franciscan University (2018). Master in Nanosciences by the Graduate Program in Nanosciences at the Franciscan University (2020). She received a scholarship for Scientific Initiation Probic (2015 - 2016) and Fapergs (2016 - 2017) and Prosuc - CAPES (2018-2020). She is currently a CAPES - EPIDEMIAS scholarship holder.
Doutoranda do Programa Pós-Graduação em Nanociências da Universidade Franciscana. Graduada em Tecnologia em Alimentos pela Universidade Federal de Santa Maria (2013) e em Nutrição pela Universidade Franciscana (2018). Mestre em Nanociências pelo Programa de Pós-Graduação em Nanociências da Universidade Franciscana (2020). Foi bolsista de Iniciação Científica Probic (2015 - 2016) e Fapergs (2016 - 2017) e bolsista Prosuc - CAPES (2018-2020). Atualmente é bolsista CAPES - EPIDEMIAS.