Amanda Monteiro Elias Bento Rosa
A doctor student in Industrial Biotechnology at the School of Engineering of Lorena / USP in the area of beer production, graduated in mathematics from UNINTER, holds a degree in Chemical Engineering from the Faculty of Chemical Engineering of Lorena (2004), a Masters in Industrial Biotechnology from the School of Engineering Of Lorena / USP (2007), postgraduate in Environmental Risk Analysis by UNICAMP / NATIONAL MOBILIZATION PROGRAM FOR THE INDUSTRY OF PETROLEUM AND NATURAL GAS - PROMINP (2008). In 2010, the Special Teacher Training Program was concluded by UNINOVE. Worked as a teacher in the state of São Paulo, in the subjects of mathematics, physics and chemistry, at the fundamental levels II and average. Specializing in Occupational Safety Engineering at the Polytechnic School of USP / NATIONAL MOBILIZATION PROGRAM FOR THE INDUSTRY OF PETROLEUM AND NATURAL GAS - PROMINP (2015). The most frequent terms in the contextualization of scientific, technological and artistic-cultural production are hygiene of work, safety, enzymes of industrial interest, fungi, yeasts, fermentation and production of beers.
Doutoranda em Biotecnologia Industrial pela Escola de Engenharia de Lorena/USP na área de produção de cervejas, cursando licenciatura em matemática pela UNINTER, possui graduação em Engenharia química pela Faculdade de Engenharia Química de Lorena (2004), mestrado em Biotecnologia Industrial pela Escola de Engenharia de Lorena/USP (2007), pós-graduação em Análise de Risco Ambiental pela UNICAMP/PROGRAMA NACIONAL DE MOBILIZAÇÃO PARA A INDÚSTRIA DO PETRÓLEO E GÁS NATURAL - PROMINP (2008). Em 2010, concluiu o Programa Especial de Formação Docente pela UNINOVE. Atuou como docente na rede estadual de São Paulo, nas disciplinas de matemática, física e química, nos níveis fundamental II e médio. Especializada em Engenharia de Segurança do Trabalho pela Escola Politécnica da USP/PROGRAMA NACIONAL DE MOBILIZAÇÃO PARA A INDÚSTRIA DO PETRÓLEO E GÁS NATURAL - PROMINP (2015). Termos mais frequentes na contextualização da produção científica, tecnológica e artístico-cultural são higiene do trabalho, segurança, enzimas de interesse industrial, fungos, leveduras, fermentação e produção de cervejas.
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