Pedro Mello Bourroul
Environmental Manager (USP) Master in Biodiversity Conservation (CATIE / CR) focused on sustainable production systems and traditional communities. In recent years, coordinated working groups focused in agroecology, developed researches on sustainable production practices in the Amazon and in traditional communities in the coast of São Paulo, Brazil. He was awarded as the best student of the master's degree course at CATIE, Costa Rica, an important research center in Latin America for environmental studies and social research methodologies. Graduated in Hotel Management with experience in different types of restaurants and and restaurants in Brazil and abroad.
Gestor Ambiental (USP) mestre em Conservação da Biodiversidade (CATIE/CR) com foco em sistemas sustentáveis de produção e comunidades tradicionais. Nos últimos anos, coordenou grupos de trabalho em agroecologia, desenvolveu pesquisas com práticas sustentáveis de produção no ambiente amazônico e com comunidades caiçaras no litoral de São Paulo. Foi premiado como o melhor aluno do curso de mestrado, no CATIE, Costa Rica, centro de pesquisa referência na América Latina para estudos ambientais e metodologias de pesquisa social. Também graduado em Hotelaria com experiência em diversos meios de hospedagem e restaurantes no Brasil e no exterior.
Áreas De Investigação
- Publicações
- Identidade
- Ver todos