Graduated in Nutrition and Master in Biotechnology from the Federal University of Pará.
She did a PhD in cotutela between the Federal University of Pará and the French University Montpellier SupAgro, obtaining, therefore, the title of doctor in Biotechnology in Brazil and doctor in Nutrition and Food science in France.
Main competences: human nutrition, clinical nutrition, nutritional assessment, food science, biotechnology, microbiology, metabolomics - nutrimetabolomics, bioactive compounds and scientific research.
Nutricionista, Mestre e Doutora em Biotecnologia pela Universidade Federal do Pará. Também é Doutora em Nutrição e ciência dos alimentos pela Universidade Francesa Montpellier SupAgro.
Especialista em Terapia Nutricional e Nutrição Clínica, também é Especialista em Fitoterapia e Prescrição de Fitoterápicos.
Atua como Nutricionista Clínica e Funcional e é Consultora Internacional em Nutrição desde 2021.
Links importantes sobre Lívia disckson:
LinkedIn: www.linkedin.com/in/livia-dickson-021a753a
Instagram: @doutora_livia_dickson
Site: https://www.liviadickson.com/
Consultoria internacional: https://www.msn.com/en-in/health/expert-community/Livia Dickson Chen /hp-1115635