Publicações no BrCris
 

[DO_07] VIVIANI BORSATO BOTELHO

Graduated in Food Engineering at the State University of Ponta Grossa (2004), Specialist MBA in Business Management (Facinter - 2006), Master in Food Science and Technology (UEPG, 2011), PhD in Food Engineering (UFPR, 2018 ). I worked as Collaborator Professor at UTFPR- Ponta Grossa (2010-2011), Unicentro - Guarapuava (2011 - 2014) and UEPG - Ponta Grossa (2014), and am currently a professor in the Department of Food Engineering UEPG (2018-present).
Possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Ponta Grossa (2004), Especialista em MBA em Gestão Empresarial (FACINTER - 2006), Mestre em Ciência e Tecnologia de Alimentos (UEPG, 2011), Doutora em Engenharia de Alimentos (UFPR, 2018). Atuei como Professora Colaboradora na UTFPR- Ponta Grossa (2010-2011), Unicentro - Guarapuava (2011 - 2014) e UEPG - Ponta Grossa (2014), no Departamento de Engenharia de Alimentos (2018-2022)
  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •