Publicações no BrCris
 

Maycon Noremberg Schubert

Adjunct Professor at the Department of Sociology at the Federal University of Rio Grande do Sul (UFRGS). He participates in the Study Group on Family Agriculture and Rural Development (GEPAD), the Research Group on Sociology of Food at UNIOVI/Spain and the Research Group on Sociology of Social Practices (SOPAS). He has 8 years of experience in rural extension, working at EPAGRI/SC and EMATER/RS. He has experience in the areas of rural sociology, sociology of development, economic sociology, sociology of practices and sociology of food, working on the following topics: rural development, agro-food systems, eating out, agri-food markets, food convenience and agroecological transitions.
Professor Adjunto no Departamento de Sociologia da Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS). Participa do Grupo de Estudos em Agricultura Familiar e Desenvolvimento Rural (GEPAD), do Grupo de Investigação em Sociologia da Alimentação da UNIOVI/Espanha e do Grupo de Pesquisa em Sociologia das Práticas Sociais (SOPAS). Possui experiência de 8 anos em extensão rural ,atuando na EPAGRI/SC e EMATER/RS. Possui experiências nas áreas de sociologia rural, sociologia do desenvolvimento, sociologia econômica, sociologia das práticas e sociologia da alimentação, atuando nos seguintes temas: desenvolvimento rural, sistemas agroalimentares, alimentação fora do ambiente doméstico (eating out), mercados agroalimentares, conveniencialização da comida e do comer e transições agroecológicas.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Ensino
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •