Polyana Pizzi Rotta
Adjunct Professor of Nutrition and Production in Dairy Cattle of the Federal University of Viçosa. Research Productivity Scholarship from CNPq. Completed her PhD at the Federal University of Viçosa with a training period at Colorado State University. During the doctorate she worked with techniques to estimate the synthesis of microbial protein and the effect of maternal diet on fetal development in dairy cattle. She carried out a Master's degree at the Federal University of Viçosa, evaluating different sampling techniques and markers to estimate ruminal flow in beef cattle and different diets for confined cattle. Graduated in Animal Science from the State University of Maringá. She currently works with dairy cow nutrition and dairy heifer production. She is one of the coordinators of the Extension Program "Dairy Family" and member of the committee to update BR-CORTE 2016 and elaborate BR-LEITE 2020. She is also a member of the team of Councilors of the Alta Cria Program.
Professora Adjunta de Nutrição e Produção em Bovinocultura de Leite da Universidade Federal de Viçosa. Possui índice H 19 (SCOPUS) e 19 (ISI). Bolsista Produtividade em Pesquisa do CNPq. Realizou o Doutorado na Universidade Federal de Viçosa com período de treinamento na Colorado State University. Durante o doutorado trabalhou com técnicas para estimar a síntese de proteína microbiana e o efeito da dieta materna sobre o desenvolvimento fetal em bovinos de leite. Realizou o Mestrado na Universidade Federal de Viçosa, avaliando diferentes técnicas de amostragem e indicadores para estimar o fluxo ruminal em bovinos de corte e diferentes dietas para bovinos confinados. Graduou-se em Zootecnia pela Universidade Estadual de Maringá. Atualmente trabalha com nutrição e produção de bezerras, novilhas e vacas leiteiras. Coordena o Programa Família do Leite e faz parte do time de Conselheiros do Programa Alta Cria.
Áreas De Investigação
- Visão geral
- Publicações
- Ensino
- Identidade
- Ver todos
