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Marcia Regina Ferreira Geraldo Perdoncini

Doctor's degree (2009) and Master's degree (2004) in Biological Sciences (Cell Biology) in the area of ​​Chemistry and Physiology of Microorganisms by the State University of Maringá. Specialization in Dispensing Pharmacy (1996) and Graduation in Biochemical Pharmacy from the State University of Ponta Grossa (1995). Professor of the effective staff of Basic, Technical and Technological Education at the Federal Technological University of Paraná, Campo Mourão since 1997, working in the disciplines of General Microbiology, Food Microbiology, Food Hygiene and Safety, Food Microscopy and General Biochemistry of higher education courses Food Technology and Food Engineering. Experience in the areas of Biochemistry, General Microbiology, Food Microbiology, Food Microscopy and Food Hygiene and Safety. Coordinator of the Food Technology course from 2018 to 2020. Member of the Food Technology and Food Engineering course collegiate from 2016 to 2021. Responsible for the Microbiology and Microscopy laboratory at UTFPR-CM. Member of the structuring faculty of Food Engineering and Food Technology. Member of the UTFPR Research and Graduate Council since 2018. Alternate member of the Graduate and Professional Education Council since 2018.
Doutorado (2009) e Mestrado (2004) em Ciências Biológicas (Biologia Celular) na área de Química e Fisiologia de Microrganimos pela Universidade Estadual de Maringá. Especialização em Farmácia de Dispensação (1996) e Graduação em Farmácia Bioquímica pela Universidade Estadual de Ponta Grossa (1995). Professora do quadro efetivo do Ensino Básico, Técnico e Tecnológico da Universidade Tecnológica Federal do Paraná, Campo Mourão desde 1997, atuando nas disciplinas de Microbiologia Geral, Microbiologia de Alimentos, Higiene e Segurança dos Alimentos, Microscopia de Alimentos e Bioquímica Geral dos cursos superiores de Tecnologia em Alimentos e Engenharia de Alimentos. Experiência nas áreas de Bioquímica, Microbiologia Geral, Microbiologia de Alimentos, Microscopia de Alimentos e Higiene e Segurança de Alimentos. Coordenadora do curso de Tecnologia em Alimentos de 2018 a 2020. Membro do colegiado de curso de Tecnologia em Alimentos e Engenharia de Alimentos desde 2016 até 2021. Responsável pelo laboratório de Microbiologia e Microscopia da UTFPR-CM. Membro do núcleo docente estruturante de Engenharia de Alimentos e Tecnologia em Alimentos. Membro do Conselho de Pesquisa e Pós Graduação da UTFPR, desde 2018. Membro suplente do Conselho de Graduação e Educação Profissional desde 2018.

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