Publicações no BrCris
 

Paulo Vinicius de Carvalho Barbetta

Master's on FOOD SCIENCE by Londrina State University - UEL (2016), Bachelor's in AGRONOMY ENGINEER by UEL (2018), ANIMAL SCIENCE by Londrina State University (2012). Has experience on Animal Science, focusing on Animal Creation and Meat Quality. Bachelor's in FOOD TECHNOLOGY by Technological Federal University of Paraná (2014). Experience in Wheat and Malt, focusing on Brewing and Beer Fermentation. Master in Science on Food Science at Londrina State University (2015). Working on the production of a domestic equipment for production of cereal fermentable wort (beer) at BRAVOBREW Co.
Mestre em CIÊNCIA DE ALIMENTOS pela Universidade Estadual de Londrina-UEL (2015). Graduação em ENGENHARIA AGRONÔMICA pela UEL (2018), TECNOLOGIA EM ALIMENTOS pela Universidade Tecnológica Federal do Paraná-UTFPR (2014) e ZOOTECNIA pela UEL (2012). Tem atuado na malteação de cereais e produção de cervejas. Trabalhando na produção do primeiro equipamento doméstico automatizado para produção de cerveja artesanal na empresa BRAVOBREW.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •