Doctorate degree in Chemical Engineering from UFSC (2021). She holds a Masters in Food Engineering from URI (2016). Specialization in Food Science and Technology at UDESC (2014). Graduation in Chemical Engineering from UNOCAPECÓ (2008). She has industrial experience in the research and development areas, production process control and development of projects to increase production, reduce costs and improve quality, working in the processed food segment (2009-2015). She has been teaching in higher education since 2012 in engineering courses, mainly in the area of transport phenomena and process control. She has research experience in the areas of wastewater treatment, food technology, catalysis and the development of antimicrobial materials
Doutora em Engenharia Química pela UFSC (2021). Possui Mestrado em Engenharia de Alimentos pela URI (2016). Especialização em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela UDESC (2014). Graduação em Engenharia Química pela UNOCHAPECÓ (2008). Possui experiência industrial nas áreas de pesquisa e desenvolvimento, controle de processo produtivo e desenvolvimento de projetos de aumento de produção, redução de custos e melhoria da qualidade, atuando no segmento de alimentos industrializados (2009-2015). Atua como docente no ensino superior desde 2012 em cursos de engenharia, principalmente na área de fenômenos de transporte e controle de processos. Possui experiência em pesquisas nas áreas de tratamento de efluentes, tecnologia de alimentos, catálise e desenvolvimento de materiais antimicrobianos.