Graduation in Food Technology from the Federal Technological University of Paraná. Specialist in Food Science and Technology by the Federal University of Goiás. Master in Food Science and Technology by the Federal University of Goiás. Scientific initiation scholarship by FUNCEFET-PR-PIBIC and Master's CNPq. Published national and international articles in the area of food. Former Instructor of Professional Education in the Technical course in Chemistry at FATEC SENAI Roberto Mange, Former Assistant Professor at the Metropolitan Faculty of Anápolis, Professor of Graduate Studies in Industrial Microbiology at Unievangélica and professor in Chemical Processes at Faculdade Senai Roberto Mange. 6 years experience in quality control / quality management of the metal food packaging industry. Technical responsible in several food companies. Owner of Aline Colombo Consultoria e Tecnologia de Alimentos.
Graduação em Tecnologia dos Alimentos pela Universidade Tecnológica Federal do Paraná. Especialista em Ciência e Tecnologia dos Alimentos pela Universidade Federal de Goiás. Mestre em Ciências e Tecnologia dos Alimentos pela Universidade Federal de Goiás. Bolsa de iniciação científica pela FUNCEFET-PR-PIBIC e Mestrado CNPq. Artigos nacionais e internacionais publicados, na área de alimentos. Ex-Instrutora de Educação Profissional no curso Técnico em Química pela FATEC SENAI Roberto Mange, Ex-Professora Assistente na Faculdade Metropolitana de Anápolis, Professora de Pós Graduação do curso de Microbiologia Industrial na Unievangélica e docente em Processos Químicos da Faculdade Senai Roberto Mange. Experiência de 6 anos em controle de qualidade/ gestão da qualidade de indústria de embalagens metálicas para alimentos. Responsável Técnica em diversas empresas de alimentos. Proprietária da Aline Colombo Consultoria e Tecnologia de Alimentos.