Publicações no BrCris
 

Thamiris Caroline Dutra

Master in Food Science and Technology from the Federal University of Viçosa, Campus Viçosa. Graduated in Food Engineering from the Federal University of São João Del Rei, Campus Sete Lagoas (2010-2015). He was a scholar of scientific initiation of the project Evaluation of the sodium content, physical composition and nutrition nutritional labeling of corn snacks marketed in Sete Lagoas (2014-2015). Project Manager at Alimsete Empresa Junior (2014-2015). Has experience in the area of chemistry, food quality analysis and control and sensory analysis. Trainee at PepsiCo do Brasil in the Quality area (2015-2016).
Mestre em Ciência e Tecnlogia dos Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa, Campus Viçosa. Graduada em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal de São João Del Rei, Campus Sete Lagoas (2010-2015). Foi bolsista de iniciação científica do projeto Avaliação do teor de sódio, composição físico química nutricional e de rotulagem de salgadinhos de milho comercializados em Sete Lagoas ( 2014-2015). Gerente de Projetos da Alimsete Empresa Junior (2014-2015). Tem experiência na área de química, análise e controle de qualidade dos alimentos e análise sensorial. Foi estagiária na PepsiCo do Brasil na área de Qualidade (2015-2016).

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •