Pâmela Mynsen Machado Martins
Graduated in Food Engineering from the Federal University of Lavras (UFLA) - MG, 2017. Master in Agricultural Microbiology from the Federal University of Lavras (2019) and currently phD student in Food Science from the Federal University of Lavras. Develops research activities in fermentation microbiology with an emphasis on the selection of initial cultures, fermentation kinetics, with a focus on the identification and quantification of microbial metabolites. Works in the field of coffee fermentation, with the aid of sensory analysis and techniques for the identification of microorganisms. Currently develops research focusing on microencapsulation of epiphytic coffee yeasts by spray drying.
Graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal de Lavras (UFLA) - MG, 2017. Mestra em Microbiologia Agrícola pela Universidade Federal de Lavras (2019) e atualmente doutoranda em Ciência dos Alimentos pela Universidade Federal de Lavras. Desenvolve atividades de pesquisa em microbiologia das fermentações com ênfase na seleção de culturas iniciais, cinética de fermentação, com foco na identificação e quantificação de metabólitos microbianos. Trabalhos na área de fermentação de café, com auxílio de análise sensorial e técnicas de identificação de microrganismos. Atualmente desenvolve pesquisa com o foco na microencapsulação de leveduras epifíticas do café por spray drying.
Áreas De Investigação
- Visão geral
- Publicações
- Identidade
- Ver todos