Camila das Neves Didini
Graduated in Nutrition from the Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ) (2013), Specialization in Gastronomy Applied to Nutrition from Nutrinew (2016), Master's in Human Nutrition from the Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ) (2019), with a PhD in progress in Food and Nutrition at Universidade Federal do Rio de Janeiro (UNIRIO) (2022) and is currently studying the Postgraduate Program in Food Safety and Nutritional Quality Management at the Instituto Federal do Rio de Janeiro (IFRJ). She has experience in the field of Nutrition, with an emphasis on the following topics: gastronomy, collective feeding, PANC and phenolic compounds. She is currently Substitute Professor at the Universidade Estadual do Rio de Janeiro (UERJ), Professor at Universidade La Salle and Assistant Professor I at Universidade Estácio de Sá (UNESA), where she teaches undergraduate courses and Collaborating Professor in the Specialization Course in Collective Feeding (CEAC) from the Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ).
Possui graduação em Nutrição pela Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ) (2013), Especialização em Gastronomia Aplicada a Nutrição pela Nutrinew (2016), Mestrado em Nutrição Humana pela Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ) (2019), com Doutorado em andamento em Alimentos e Nutrição pela UNIRIO (2022) e cursa a Pós-Graduação de Gestão da Segurança de Alimentos e Qualidade Nutricional pelo Instituto Federal do Rio de Janeiro (IFRJ). Tem experiência na área de Nutrição, com ênfase em nos seguintes temas: gastronomia, alimentação coletiva, PANC e compostos fenólicos. Atualmente é Professora Substituta da Universidade do Estado do Rio de Janeiro (UERJ) e Professora da Universidade La Salle, onde leciona disciplinas para a graduação e Professora Colaboradora no Curso de Especialização em Alimentação Coletiva (CEAC) da Universidade Federal do Rio de Janeiro (UFRJ).
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