Publicações no BrCris
 

Eliane Bonifácio Teixeira de Carvalho

Graduated in Animal Science in Animal Science and Food Engineering University, University of São Paulo (2003), working mainly in the areas of quality control, physical and chemical analysis and microbiological analysis of meat. Master graduation in Animal Science (2005), working on themes: food science and technology, physical and chemical analyzes, and a Ph.D. in Food Science in the Pharmaceutical Sciences College at USP (2011) working on topics: assessment chemistry, biochemistry and nutrition of food lipids and antioxidants. She is currently a postdoctoral fellow at the Pharmaceutical Sciences College at USP, working on topics: assessment chemical, biochemical and cellular lipid food.
Possui graduação em Zootecnia pela Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo (2003), atuando principalmente nas áreas de controle de qualidade, analises físico químicas e microbiológicas de carnes. Mestrado em Zootecnia (2005), atuando nos temas: ciência e tecnologia de alimentos, analises físico químicas, e Doutorado em Ciencias dos Alimentos pela Faculdade de Ciências Farmacêuticas da USP (2011) atuando nos temas: avaliação quimica, bioquímica e nutricional dos lipides alimentares e antioxidantes. Atualmente é pós-doutoranda pela Faculdade de Ciências Farmacêuticas da USP, atuando nos temas: avaliação química, bioquímica e celular dos lípides alimentares.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •