Início
Painéis de Indicadores
Ferramentas
Carrot2
Visão
Equipe
Sobre
Contato
Inglês
Inglês
Português
Evaluation of polyunsaturated fatty acids content in the three stages of breast milk: colostrum, transitional and mature milk of a nursing mother submitted to Roux-en-Y gastric bypass surgery two months prior to pregnancy: Case study.
Documento
doi:10.33448/rsd-v12i7.42592
http://dx.doi.org/10.33448/rsd-v12i7.42592
Visão geral
Identidade
Informação adicional documento
Outro
Ver todos
Visão geral
tipo
journal article
autores
Célia Regina Moutinho de Miranda Chaves.
Gabriella Pinto Belfort Araujo
data de publicação
2023-01-01
publicada em
DOI: http://dx.doi.org/10.33448/rsd-v9i5.3122
Identidade
identificador BrCris
2fc48f58b17a1912f0f636191ae23405
Informação adicional documento
série
, e1021274
7
Página Inicial
1
e10212742592
página final
7
Volume
12
v. 12, n.
Outro
tem linguagem
Português