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Plant and bacterial nanocellulose: production, properties and applications in medicine, food, cosmetics, electronics and engineering: a review
Documento
http://dx.doi.org/10.1007 / s10311-020-00989-9
http://dx.doi.org/10.1007/s10311-020-00989-9
http://https://link.springer.com/article/10.1007/s10311-020-00989-9
Visão geral
Pesquisas
Identidade
Informação adicional documento
Outro
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Visão geral
tipo
journal article
autores
Karina Carvalho de Souza
LEONIE ASFORA SARUBBO
data de publicação
2020-01-01
publicada em
ENVIRONMENTAL CHEMISTRY LETTERS (PRINT)
Pesquisas
áreas de investigação
Biotecnologia
palavras-chave
Nanocellulose
bacterial cellulose
Identidade
identificador BrCris
bebc11f858f65fce8ea0a25baed8ffd1
Informação adicional documento
Página Inicial
851
página final
869
Volume
18
3
Outro
tem linguagem
Inglês