publicações selecionadas
- IMPLEMENTAÇÃO DAS BOAS PRÁTICAS DE FABRICAÇÃO EM INDÚSTRIA PROCESSADORA DE GOMA DE TAPIOCA
- Antioxidant activity and bioaccessibility of phenolic compounds in white, red, blue, purple, yellow and orange edible flowers through a simulated intestinal barrier.
- Nutritional composition, antioxidant activity and anticancer potential of Syzygium cumini (L.) and Syzygium malaccense (L.) fruits
- Effects of cold plasma on avocado pulp ( Persea americana Mill.): chemical characteristics and bioactive compounds
- Effect of cold plasma on açai pulp: enzymatic activity, color and bioaccessibility of phenolic compounds
- Juá (Ziziphus joazeiro Mart.) mucilage and juá by-product phenolic extract improve quality parameters and retain bioactive compounds in fresh-cut pineapple during storage
- APLICAÇÃO DE TECNOLOGIAS NÃO TÉRMICAS NO PROCESSAMENTO DO AÇAÍ (Euterpe oleracea Mart.)
- Traditional and flavored kombuchas with pitanga and umbu-cajá pulps: Chemical properties, antioxidants, and bioactive compounds
- Biotransformation of the Brazilian Caatinga fruit-derived phenolics by Lactobacillus acidophilus La-5 and Lacticaseibacillus casei 01 impacts bioaccessibility and antioxidant activity
- AVALIAÇÃO DA BIOACESSIBILIDADE DE COMPOSTOS FENÓLICOS DE POLPAS DE FRUTAS NATIVAS E EXÓTICAS ORIUNDAS DOS DISTINTOS BIOMAS BRASILEIROS
- Gastrointestinal digestion assays for evaluating the bioaccessibility of phenolic compounds in fruits and their derivatives: An overview
- Estudo da viabilidade tecnológica da homogeneização de alta pressão na produção de açaí
- Avaliação da bioacessibilidade de compostos bioativos em polpas de frutas nativas e exóticas oriundas dos distintos biomas brasileiros