Publicações no BrCris
 

Priscila Donatti Leão Alvarenga

Master's Degree in Nutrition and Health from the Federal University of Espírito Santo (UFES). Graduated in Nutrition from the University of Vila Velha (2005). Post-graduation in Food Management and Collective Food by EMESCAM (2008) and Post-graduation in Teaching in Professional and Technological Education by the SENAI CETIQT Faculty (2014). Currently a Professional Education instructor at the SENAI / DRES Food Technical Course.
Possui mestrado em Nutrição e Saúde pela Universidade Federal do Espírito Santo (UFES). É graduada em Nutrição pela Universidade de Vila Velha (2005). Pós-graduação em Gestão de Alimentos e Alimentação Coletiva pela EMESCAM (2008) e Pós-graduação em Docência na Educação Profissional e Tecnológica pela Faculdade SENAI CETIQT (2014). Atualmente é instrutora de Educação Profissional do Curso Técnico em Alimentos do SENAI /DRES.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •