Bachelor's at Nutrition from the Catholic University of Campinas (1983), Master (2000) and PhD (2013) in Food and Nutrition from Universidade Estadual Paulista Julio de Mesquita Filho. Director of Food and Nutrition Division (DINA) and Head of the University Restaurant of the Federal University of São Carlos until February 2015. Currently professor at the University Central Paulista Center. Representative of the Regional Council of Nutritionists 3rd Region in COMSEAN - Municipal Council of Food and Nutrition Security of São Carlos. Experience in Public Health with emphasis in Public Health, acting on the following topics: food and nutrition policies, food and nutrition security, food for communities.
Possui Graduação em Nutrição pela Pontifícia Universidade Católica de Campinas (1983), Mestrado (2000) e Doutorado (2013) em Alimentos e Nutrição pela Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho. Foi Diretora da Divisão de Nutrição e Alimentação (DiNA) e Chefe do Restaurante Universitário da Universidade Federal de São Carlos até fevereiro de 2015, quando aposentou-se. Atualmente é professora do Centro Universitário Central Paulista. Representa o Conselho Regional de Nutricionistas 3ª Região no COMSEAN - Conselho Municipal de Segurança Alimentar e Nutricional de São Carlos. Tem experiência na área de Saúde Coletiva, com ênfase em Saúde Pública, atuando principalmente nos seguintes temas: políticas de alimentação e nutrição, segurança alimentar e nutricional e alimentação para coletividades.