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MARCELO ANTONIO TOMAZ

He holds a bachelor's degree in Agronomy from the Federal University of Viçosa (1998), a Master's degree in Phytotechnology from the Federal University of Viçosa (2001), a Doctorate in Phytotechnology from the Federal University of Viçosa (2005) and a PhD in Phytotechnology (Research Line - Breeding of Coffee ) by the Federal University of Viçosa (2006). Currently Associate Professor III of the Department of Agronomy of the Center of Agrarian Sciences and Engineering of the Federal University of Espírito Santo. He coordinated the Post-Graduate Program in Plant Production (CCA / UFES) 07/2013 to 06 / 2015. He has experience in the field of Agronomy, with emphasis on Plant Science (Plant Production), working mainly on the following topics: Nutrition and Physiology of Coffee, Improvement of Coffee, Quality of coffee.
Possui graduação em Agronomia pela Universidade Federal de Viçosa (1998), Mestrado em Fitotecnia pela Universidade Federal de Viçosa (2001), Doutorado em Fitotecnia pela Universidade Federal de Viçosa (2005) e Pós-Doutorado em Fitotecnia (Linha de Pesquisa - Melhoramento do Cafeeiro) pela Universidade Federal de Viçosa (2006) . Atualmente é professor Associado IV do Departamento de Agronomia do Centro de Ciências Agrárias e Engenharias da Universidade Federal do Espírito Santo. Coordenou o Programa de Pós-graduação em Produção Vegetal (CCAE/UFES) 07/2013 a 06/2015.Tem experiência na área de Agronomia, com ênfase em Fitotecnia (Produção Vegetal), atuando principalmente nos seguintes temas: Técnicas culturais do cafeeiro, Nutrição e Fisiologia do Cafeeiro, Melhoramento do Cafeeiro, Qualidade do café.

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