Publicações no BrCris
 

Elineides Santos Silva

Master in Biophotonics applied to health sciences (2016). Postgraduate degree in teaching for vocational education (2015). Postgraduate in Health Surveillance of Food (2013). Bachelor of Nutrition (2012). Technique in Nutrition and Dietetics (2007). I acted as a professor of the higher course in Nutrition at Uninove (10/2014 - 06/2020) being responsible for specific disciplines in the food area. At the same institution, I was the full supervisor of the curricular internships in the management of Food and Nutrition Units (GUAN) and sometimes supervised the curricular internship in a clinic. I was also a volunteer project advisor in scientific initiation at the same institution (2018/2019) and participated in the preparation of students' preparation for ENADE. I acted as coordinator and teacher of the technical course in Nutrition and Dietetics at Colégio Galvão (09/2012 - 01/2015). Extensive experience in food quality management, acting as an advisor in the industrial and retail segment with a focus on quality assurance, regulatory affairs and health legislation. I am currently an author/content teacher for open, undergraduate and graduate health courses, participating in projects for CIEE, Platos, Unyleya and Faculdade Descomplica.
Mestra em Biofotônica aplica às ciências da saúde (2016). Pós graduada em docência para o ensino profissionalizante (2015). Pós-graduada em Vigilância Sanitária dos Alimentos (2013). Bacharela em Nutrição (2012). Técnica em Nutrição e Dietética (2007). Atuei como docente do curso superior em Nutrição na Uninove (10/2014 - 06/2020) sendo responsável pelas disciplinas específicas da área de alimentos. Na mesma instituição fui supervisora titular dos estágios curriculares em gestão de Unidades de Alimentação e Nutrição (GUAN) e por vezes supervisionei estágio curricular em clínica. Também fui orientadora voluntária de projeto na iniciação científica na mesma instituição (2018/2019) e participei da comissão de preparação dos alunos para o ENADE. Atuei como coordenadora e docente do curso técnico em Nutrição e Dietética do Colégio Galvão (09/2012 - 01/2015). Ampla experiência na gestão da qualidade dos alimentos, atuante como assessora no segmento industrial e varejo com foco em garantia da qualidade, assuntos regulatórios e legislação sanitária. Atualmente sou professora autora/conteudista para cursos livres, de graduação e pós graduação em saúde, participando de projetos para o CIEE, Platos, Unyleya, Faculdade Descomplica, Universidade São Francisco, AdaptEad, Delinea Deduca entre outros. Nutricionista do Serviço Social do Transporte (SEST/SENAT) atuando no atendimento ambulatorial em todas as fases da vida e em especialidades clínicas.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •