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Nataly de Almeida Costa

Doutora em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa/UFV (2023). Mestre em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa/UFV (2019). Bacharel em Ciência e Tecnologia de Alimentos pelo Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Sudeste de Minas Gerais, Campus Rio Pomba (2017). Desenvolveu pesquisas na área de processamento de vegetais, desenvolvimento de alimentos funcionais, adição de microrganismos probióticos em matrizes vegetais, aplicação de diferentes técnicas de microencapsulação, microencapsulação de probióticos por spray drying e aplicação das micropartículas em diferentes produtos.
PhD in Food Science and Technology from the Federal University of Viçosa/UFV (2023). Master in Food Science and Technology from the Federal University of Viçosa/UFV (2019). Bachelor in Food Science and Technology from the Federal Institute of Education, Science and Technology of Southeast Minas Gerais, Campus Rio Pomba (2017). He carried out research in the area of #8203;#8203;vegetable processing, development of functional foods, addition of probiotic microorganisms in vegetable matrices, application of different microencapsulation techniques, microencapsulation of probiotics by spray drying and application of microparticles in different products.

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