Degree in Pharmacy from the Higher Education Center of Maringá (2011), Master's Degree in Biosciences Applied to Pharmacy from the State University of Maringá (2013) and PhD in Human Nutrition from the University of Florida - USA (2019). Currently, I am "Assistant Professor and Extension Specialist -Department of Horticulture-Food Safety Laboratory -Auburn University", and I am active in identifying potential sources of contamination in fresh produce during production and processing. We aim to implement strategies to minimize the risk of contamination of conventional and organic products and soilless agricultural systems. With interests related to the development of short and long term strategies to improve the safety and quality of fresh products, with a focus on the safety and quality of food products.
Graduação em Farmácia pelo Centro de Ensino Superior de Maringá (2011), mestrado em Biociências Aplicadas à Farmácia pela Universidade Estadual de Maringá (2013) e doutorado em Nutrição Humana pela University of Florida - EUA (2019). Atualmente, eu sou "Assistant Professor and Extension Specialist -Department of Horticulture-Food Safety Laboratory -Auburn University", e atuo na identificação de fontes potenciais de contaminação em produtos frescos durante a produção e processamento. Temos o objetivo de implementar estratégias para minimizar o risco de contaminação de produtos convencionais e orgânicos e sistemas agrícolas sem solo. Com interesses relacionados com o desenvolvimento de estratégias de curto e longo prazo para melhorar a segurança e qualidade dos produtos frescos, com enfoque na segurança e qualidade dos produtos alimentares.