Lizandra Kamradt Savi
Graduada em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Ponta Grossa (2005), possui mestrado (2013) e doutorado (2019) pela Universidade Federal do Paraná no Programa de Pós Graduação em Engenharia de Alimentos atuou nos seguintes temas no período da Pós-Graduação: Análises térmicas, propriedades fisico-químicas, reológicas de alimentos, desenvolvimento de produtos (solventes naturais, NADES). Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Gestão da Qualidade na Indústria de Alimentos, Ministrou treinamentos na Industria de Alimentos e aulas no curso Técnico de Gastronomia, Confeitaria e Panificação. Tem experiência na área de higiene na indústria de alimentos e Boas Práticas de Fabricação e Consultoria privada em empresa do ramo alimentício.
Graduated in Food Engineering from the State University of Ponta Grossa (2005), has a master's degree (2013) and a doctorate (2019) from the Federal University of Paraná in the Postgraduate Program in Food Engineering, worked in the following subjects during the Postgraduate period: Thermal analysis, physico-chemical, rheological properties of foods, product development (natural solvents, NADES). He has experience in the area of Food Science and Technology, Quality Management in the Food Industry, taught training in the Food Industry and classes in the Technical Course of Gastronomy, Confectionery and Bakery. He has experience in the area of hygiene in the food industry and Good Manufacturing Practices and industry consulting in a food company.
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