Graduated in Biological Sciences from University Paranaense - UNIPAR (2013). Degree in Biology from the Cruzeiro do Sul University - UNICSUL (2016), Specialization in Food and Environmental Microbiology, from the Community University of the Chapecó Region - UNOCHAPECÓ (2017) and Master in Food Science and Technology, from the State University of Santa Catarina - UDESC (2019). He is currently a doctoral student in the Graduate Program in Food Science at the Federal University of Santa Catarina - UFSC. He has experience in the areas of general microbiology and food, especially in the lines of research in biotechnology, molecular biology, lactic acid bacteria and bacteriocins.
Possui Graduação em Ciências Biológicas pela Universidade Paranaense - UNIPAR (2013). Licenciatura em Biologia pela Universidade Cruzeiro do Sul - UNICSUL (2016), Especialização em Microbiologia de Alimentos e Ambiental, pela Universidade Comunitária da Região de Chapecó - UNOCHAPECÓ (2017) e Mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos, pela Universidade do Estado de Santa Catarina - UDESC (2019). Atualmente é doutorando do Programa de Pós-Graduação em Ciência dos Alimentos da Universidade Federal de Santa Catarina - UFSC. Tem experiência em microbiologia de alimentos, em especial, nas áreas de biotecnologia, biologia molecular, bactérias ácido láticas e bacteriocinas.