Publicações no BrCris
 

Aline Alves Oliveira Santos Prado

Graduation in Food Engineering from the Federal University of Sergipe. Master's degree in Food Science and Technology from the Federal University of Sergipe with the project entitled "Development of chocolate biscuits with partial substitution of wheat flour for cassava starch, sour sprinkles and orange albedo". PhD in Biotechnology with concentration area in Industrial Biotechnology by the Federal University of Sergipe - RENORBIO with the project titled "Evaluation of new lignocellulosic strategies in the elaboration of culture media to obtain biosurfactants". Has experience in the area of Food Science and Technology and Bioprocesses with emphasis on processing, physicochemical, quality, standards, sensorial analysis, biosurfactant. She is an effective professor at the Federal Institute of Sergipe, Aracaju-SE campus.
Graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal de Sergipe. Mestrado em Ciência e Tecnologia de Alimentos pela Universidade Federal de Sergipe com o projeto intitulado "Desenvolvimento de biscoitos de chocolate com substituição parcial da farinha de trigo por fécula de mandioca, polvilho azedo e albedo de laranja". Doutorado em Biotecnologia com área de concentração em Biotecnologia Industrial pela Universidade Federal de Sergipe ? RENORBIO com o projeto intitulado "Avaliação de novas estratégias lignocelulósicas na elaboração de meios de cultivo para obtenção de biossurfactantes". Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos e Bioprocessos com ênfase em processamento, físico-química, qualidade, padrões, análise sensorial, biossurfactante. Professora efetiva do Instituto Federal de Sergipe, campus Aracaju-SE.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •