Publicações no BrCris
 

Heliane Aparecida Barros de Oliveira

Master in Agroecology with emphasis on Agrifood Systems (2016) and graduated in Nutrition (1992) from the Federal University of Viçosa. Specialist in Food Business Management (2007) with emphasis on Development and Qualification of Suppliers. Improvement in Nutrition, Dietetics and Diet Therapy by the University of Navarras/UFV. (2010). Improvement in Homeopathy and Medicinal Plants in Nutrition by UFV (2009). Professor of the Postgraduate Course in Nutrition: Physical-Functional Planning of UAN's (MBA-Nutrition) and of the Graduation Course in Nutrition: Nutritional Composition, Food Technology, Nutrition and Dietetics and Dietetic Technique I by Faminas/Univiçosa. Experience as a Distance Trainer Professor of the Food Technician course at IF Sudeste de Minas (Campus Rio Pomba-MG) and IF Sul de Minas (Campus Muzambinho-MG) in the disciplines: HACCP, Milk and Dairy Technology, Food Microbiology and Treatment of Waste and Effluents and others. Experience in teaching professional training courses at IF Sudeste de Minas (campus Rio Pomba-MG), disciplines Nutritional Education, Food and Nutrition Unit Management, Diet Therapy, Bakery Technology and Nutritional Knowledge. Experience in Projects, implementation and Management of small, medium and large UAN's. Advisor for Curricular and Extracurricular Internships in UAN Management and Quality of Life Programs for the Nutrition course at UFV, UFOP, Unipac and Faminas/Univiçosa. Experience in Management and Coordination of University UAN, 13000 meals/day. Coordinator of the Historical Museum and Pinacoteca. Development of training, events and various campaigns.
Mestre em Agroecologia com ênfase em Sistemas Agroalimentares (2016) e graduada em Nutrição (1992) pela Universidade Federal de Viçosa. Especialista em Gestão de Negócios em Alimentação (2007) com ênfase em Desenvolvimento e Qualificação de Fornecedores. Aperfeiçoamento em Nutrição, Dietética e Dietoterapia pela Universidade de Navarras/UFV. (2010). Aperfeiçoamento em Homeopatia e Plantas Medicinais em Nutrição pela UFV (2009). Docente do Curso de Pós-Graduação em Nutrição: Planejamento Físico-funcional de UAN´s (MBA-Nutrição) e de Graduação em Nutrição: Composição Nutricional, Tecnologia de Alimentos, Nutrição e Dietética e Técnica Dietética I pela Faminas/Univiçosa. Experiencia em Professor Formador à distância do curso Técnico em Alimentos pelo IF Sudeste de Minas (Campus Rio Pomba-MG) e IF Sul de Minas (Campus Muzambinho-MG) nas disciplinas: APPCC, Tecnologia de Leite e Derivados, Microbiologia de Alimentos e Tratamento de Resíduos e Efluentes e outras. Experiência em Magistério de cursos de formação profissional pelo IF Sudeste de Minas (campus Rio Pomba-MG), disciplinas Educação Nutricional, Gestão de Unidade de Alimentação e Nutrição, Dietoterapia, Tecnologia de Panificação e Conhecimento Nutricional. Experiencia em Projetos, implantação e Gestão de UAN´s de pequeno, médio e grande porte. Orientadora de Estágios Curriculares e Extracurriculares em Gestão de UAN e de Programas de Qualidade de Vida pelo curso de Nutrição da UFV, UFOP, Unipac e Faminas/Univiçosa. Experiência em Gestão e Coordenação de UAN Universitária, 13000 refeições/dia. Coordenadora de Museu Historico e Pinacoteca. Desenvolvimento de treinamentos, eventos e campannhas diversos.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •