Publicações no BrCris
 

Keila Cristiane Batista Bezerra

MSc in Food and Nutrition ( UFPI/2013 ) , has a degree in nutrition from the Federal University of Piauí - UFPI ( 2006 ) , majoring in Food and Nutrition ( 2008 ) . He served as technical UAN Group Ideal Point Food January 2008 to July 2010 . She taught the course in Nutrition, Federal University of Piauí (2009-2011) , where he taught the disciplines : Hygiene and Sanitary Control of Food; Food Biochemistry , Food Technology , Food and Nutrition Marketing ; Adm. Power Units and nutrition , Food and nutrition , Sensory Analysis of Foods . Supervised internships for students in the areas of Nutrition Sciences Food and Clinical Nutrition . Developed research with seafood savannah and semi-arid ( jatoba and carnauba ) . Is currently Supervisor of Curriculum Unit Stages in Food and Nutrition ( HFS ) of St. Augustine College in Teresina -PI .
Mestre em Alimentos e Nutrição (UFPI 2013), possui graduação em NUTRIÇÃO (UFPI 2006), com especialização em Alimentos e Nutrição (UFPI 2008). Foi professora do curso de Nutrição da Universidade Federal do Piauí (2009-2011), onde desenvolveu pesquisas com frutos do cerrado e do semiárido.Também atuou como responsável técnica de Unidades de Alimentação e Nutrição - UAN (2008-2010). Atualmente é professora e supervisora de estágio do Centro Universitário Santo Agostinho (CEP - UNIFSA) em Teresina-PI.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Afiliação
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •