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Paulo Sérgio Loubet Filho

Master and PhD candidate in Food and Nutrition at Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). I am Bachelor in Nutrition and Dietetics by Universidade Federal de Mato Grosso do Sul (UFMS). I have experience in different areas of food science and technology, and nutrition, dietetics and feeding collectivities and individuals. I research, mainly, the development of functional foods, bioactive compounds and gut health. I am also a member of the Student and Fellow Association of International Scientific Association for Probiotics and Prebiotics (SFA-ISAPP).
Mestre e Doutorando em Alimentos e Nutrição pela Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP) e Bacharel em Nutrição pela Universidade Federal do Mato Grosso do Sul (UFMS) com graduação sanduíche em Nutrition and Dietetics na University of Pennsylvania. Possui experiência nas áreas de Ciência e Tecnologia de Alimentos e Nutrição, Dietética e Alimentação coletiva e de indivíduos. Linha de pesquisa com ênfase no desenvolvimento de alimentos funcionais, compostos bioativos e saúde intestinal. Membro da Student and Fellow Association da International Scientific Association for Probiotics and Prebiotics (SFA-ISAPP).

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