Publicações no BrCris
 

Isabela Camila Tudeschini Marques

MSc in Sciences from the Food, Nutrition and Health Program at the Federal University of São Paulo - UNIFESP (2018); Specialization in Marketing of Food, Sales and Consumption Internationally by Verakis / CEDERUL - University of Zaragoza (2018); Specialization in Health, Nutrition and Infant Nutrition - UNIFESP (2014) and Bachelor of Nutrition - UNIFESP (2012).Member since 2016 of the Southeast Brazil Group in the Biodiversity Conservation and Sustainable Use of Biodiversity for Improving Nutrition and Human Well-being Project - Biodiversity International / GEF / UNEP / FAO and member of the Laboratory of Experimental Dietetics (LADEX) - UNIFESP.
Mestre em Ciências pelo Programa Alimentos, Nutrição e Saúde pela Universidade Federal de São Paulo - UNIFESP (2018); Especialização em Marketing de Alimentos, Vendas e Consumo no Âmbito Internacional pela Verakis/ CEDERUL ? Universidad de Zaragoza (2018); com especialização em Saúde, Nutrição e Alimentação Infantil - Enfoque Multiprofissional -UNIFESP (2014) e Bacharelado em Nutrição - UNIFESP (2012). Membro Integrante desde 2016 do Grupo da Região Sudeste do Brasil no Projeto de Conservação e Uso Sustentável da Biodiversidade para Melhoria da Nutrição e do Bem Estar Humano ? Biodiversity International/ GEF/ PNUMA/FAO e membro do Laboratório de Dietética Experimental (LADEX) - UNIFESP.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •