Ana Laura Berberian Gonzaga
Bachelor's degree in Nutrition from the Federal University of Goias (1993). Master's degree in Food Science from Texas Woman´s University -USA (1996). Graduated from the Resident Course in Science and Technology at the American Institute of Bakery (AIB - USA) 2008. Was professor of Nutrition at the Federal University of Goias for 15 years and member of the Internal Evaluation Committee of the Federal University of Goias for 5 years. Was a graduate teaching and research assistant at the Department of Nutrition and Food Science at Texas Woman's University - USA (1994-1996). Is the Director for FAL Industry and Commerce of Foods from which is the founder and owner since 1997.
Possui graduação em Nutrição pela Universidade Federal de Goiás (1993), mestrado em Ciência dos Alimentos pela Texas Woman's University - USA (1996) e Curso Residente em Ciência e Tecnologia da Panificação pela American Institute of Bakery (AIB International) - USA (2008).Foi professora Assistente Nível III da Faculdade de Nutrição - UFG, por 15 anos e membro efetivo da CAVI/UFG (Comissão de Avaliação Interna da Universidade Federal de Goiás) por 5 anos. Foi Assistente de Ensino e Pesquisa do Departamento de Food Science da Texas Woman´s University- USA por 2 anos. Atualmente é Diretora da FAL Indústria e Comércio de Alimentos da qual é sócia fundadora desde 1997.Tem experiência em Pesquisa e Desenvolvimento de Novos Produtos Alimentícios (R&D - Research and Development); Planejamento Estratégico e Avaliação Institucional; bem como Administração Empresarial.
Áreas De Investigação
- Afiliação
- Publicações
- Identidade
- Ver todos