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Luciana Tedesco Yoshime

Graduation at Nutrição from Universidade Católica de Santos (2001), master's at Science and Technology of the Food from Universidade de São Paulo (2007) and doctorate at Science and Technology of the Food from Universidade de São Paulo (2013). Has experience in Science and Technology of the Food, focusing on Science of the Food, acting on the following subjects: carbon tetrachloride, punicic acid, conjugated fatty acid, liver and oxidative stress.
Possui graduação em Nutrição pela Universidade Católica de Santos (2001), Especialização em Saúde, Nutrição e Alimentação Infantil pela Universidade Federal de São Paulo (2003), Mestrado (2007) e Doutorado (2013) em Ciências dos Alimentos pela Universidade de São Paulo. Atualmente, é pós-doutoranda do Programa de Pós-Graduação em Ciência dos Alimentos pela Faculdade de Ciências Farmacêuticas da Universidade de São Paulo. Tem experiência na área de Ciência dos Alimentos, atuando nos seguintes temas: ácidos graxos conjugados, atividade antioxidante e anti-inflamatória.

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