Doctor student in Food Engineering at the Integrated Regional University of Alto Uruguai and Missões (2020 - in progress) Master in Food Engineering at the Integrated Regional University of Alto Uruguai and Missões (2017), Pedagogical Training for Teaching Chemistry at Cruzeiro do Sul (2020), Postgraduate Degree in Confectionery and Bakery from the Metropolitan University of São Paulo (2022), Postgraduate MBA in People Management from IDEAU (2011) and Degree in Food Engineering from the University of Passo Fundo (2008). She is currently a Food and Dairy Technician at the Federal Institute of Education, Science and Technology of Rio Grande do Sul - Campus Erechim. He has experience in the area of Food Science and Technology, with emphasis on Food Engineering, working mainly on the following topics: bioactive compounds, extraction, encapsulation and biotechnology.
Doutoranda em Engenharia de Alimentos pela Universidade Regional Integrada do Alto Uruguai e das Missões (início em 2020). Mestra em Engenharia de Alimentos pela Universidade Regional Integrada do Alto Uruguai e das Missões (2017). Cursou também Formação Pedagógica para Docência em Química pela Universidade Cruzeiro do Sul (2020), Pós Graduação em Confeitaria e Panificação pela Universidade Metropolitana de São Paulo (2022), Pós Graduação em MBA em Gestão de Pessoas pela IDEAU (2011) e Graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade de Passo Fundo (2008). Atualmente, é Técnica de Alimentos e Laticínios do Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio Grande do Sul - Campus Erechim. Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Engenharia de Alimentos, atuando principalmente nos seguintes temas: compostos bioativos, extração, encapsulação e biotecnologia.