Food Technologist, graduated from IFPI (2013). PhD in Food Science and Technology - UFC (2019). He is currently a Professor at the Federal Institute of Roraima - IFRR, Campus Novo Paraíso for the Bachelor's Degree Courses in Agronomy, Technicians in Agroindustry, Agriculture and Aquaculture, also serving as Extension Coordinator. Member of the Food Technology and Processing Research Group (TECPA/IFPI) and the Roraima Animal Science and Food Technology Research Group (GAPA/IFRR). He has experience in the area of Food Science and Technology, with emphasis on Food Technology, working mainly on the following subjects: Product Development, Alcoholic and Non-Alcoholic Beverages, Quality Control, Baking and Drying Technology.
Tecnólogo em Alimentos, formado pelo IFPI (2013). Doutor em Ciência e Tecnologia de Alimentos - UFC (2019). Atualmente é Professor no Instituto Federal de Roraima - IFRR, Campus Novo Paraíso para os Cursos de Bacharelado em Agronomia, Técnicos em Agroindústria, Agropecuária e Aquicultura, também exercendo a função de Coordenador de Extensão. Integrante do Grupo de Pesquisa em Tecnologia e Processamento de Alimentos (TECPA/IFPI) e no Grupo de Pesquisa em Ciência Animal e Tecnologia de Alimentos de Roraima (GAPA/IFRR). Tem experiência na área de Ciência e Tecnologia de Alimentos, com ênfase em Tecnologia de Alimentos, atuando principalmente nos seguintes temas: Desenvolvimento de Produtos, Bebidas Alcoólicas e não-alcoólicas, Controle de Qualidade, Tecnologia da Panificação e Secagem.