Publicações no BrCris
 

Sthefany Rodrigues Fernandes Viana

Graduate in Biological Sciences from the Pontifical Catholic University of São Paulo (2009) and Master's degree in Agrnomy from Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (2014). Has experience in Microbiology, focusing on edible and medicinal fungi production techniques. Currently my research interests are centered on Spawn quality control, in partnership with the Laboratory of Fungal Biologists (LBF) at the University of São Paulo (USP) and the State University of São Paulo "Julio de Mesquita Filho" (UNESP). Acting on the following subjects: mushrooms cultivation, edible mushrooms, black shimeji (oyster), agaricus blazei, shiitake and bioluminescent mushroom.
Possui graduação em Ciências biológica pela Pontifícia Universidade Católica de São Paulo (2009), mestrado em Agronomia (Energia na Agricultura) pela Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (2014) e doutorado em Agronomia (Energia na Agricultura) pela Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (2018). Tem experiência na área de Microbiologia, com ênfase em desenvolvimento de novos produtos alimentícios (Microbiologia aplicada). Atuando principalmente nos seguintes temas: empreendedorismo, cogumelos comestíveis, consultoria técnica e fermentação sólida.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •