Publicações no BrCris
 

Ana Clara Vital Batista

Graduated in Nutrition from the State University of Ceará (2018), master's degree in Nutrition and Health from the State University of Ceará (2020) and specialization in Clinical Nutrition in the form of residency at the Federal University of Bahia (2023). She is currently a doctoral student in Food, Nutrition and Health at the Federal University of Bahia. She has experience in the area of Clinical Nutrition, working mainly on the following subjects: liver diseases, kidney diseases, nutritional assessment, nutritional therapy, oxidative stress, inflammation, obesity, metabolic syndrome, chronic non-communicable diseases and cardiovascular diseases.
Possui graduação em Nutrição pela Universidade Estadual do Ceará (2018), mestrado em Nutrição e Saúde pela Universidade Estadual do Ceará (2020) e especialização em Nutrição Clínica na forma de residência pela Universidade Federal da Bahia (2023). Atualmente é doutoranda em Alimentos, Nutrição e Saúde pela Universidade Federal da Bahia. Tem experiência na área de Nutrição Clinica, atuando principalmente nos seguintes temas: doenças hepáticas, doenças renais, avaliação nutricional, terapia nutricional, estresse oxidativo, inflamação, obesidade, síndrome metabólica, doenças crônicas não transmissíveis e doenças cardiovasculares.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Visão geral
  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •