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Sylvia Carolina Alcazar Alay

Sylvia Carolina Alcázar Alay desde 2009 vem desenvolvendo atividades de pesquisa, desenvolvimento e inovação. Ela possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Nacional Jorge Basadre Grohmann de Tacna (UNJBG - Tacna - PERU) (1995-2000) e mestrado em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP) (2009-2011). Atualmente é doutoranda em Engenharia de Alimentos na UNICAMP (2011-atual) no Laboratorio de Tecnología Supercrítica: Extração, Fracionamento e Identificação de extratos vegetais, bolsista CAPES-PECPG.Em seu Currículo Lattes os termos mais freqüentes, na contextualização da produção cientifica e tecnológica são: Supercritical Fluid Extraction (SFE), Pressurized Liquid Extraction (PLE), Low Pressure Solvent Extraction (LPSE) and Hydrothermal Processes
Sylvia Carolina Alcázar Alay since 2009 has been developing research, development and innovation. She holds a degree in Food Engineering from the National University Jorge Basadre Grohmann Tacna (UNJBG - Tacna - PERU) (1995-2000) and master's degree in Food Engineering from the State University of Campinas (Unicamp) (2009-2011). He is currently a doctoral student in Food Engineering at UNICAMP (2011-current) in the Laboratory of Supercritical Technology: Extraction, Fractionation and identification of plant extracts, CAPES scholarship-PECPG.In her Lattes the most frequent terms in the context of scientific and technological production are: Supercritical Fluid Extraction (SFE), Pressurized Liquid Extraction (PLE), Low Pressure Solvent Extraction (LPSE) and Hydrothermal Processes

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