He holds a degree in Chemical Engineering from the Federal University of Rio Grande Foundation (1996). Specialization in Food Processing from the Federal University of Santa Catarina (2003) and Postgraduate Teaching and Learning of Modern and Contemporary Physics for Higher Education by the Catholic University of Brasília. She is currently a teacher at the Maria Auxiliadora Institute and a professor at the University for the Development of the Alto Vale do Itajaí. He has experience in Chemical Engineering, with emphasis in Chemical Engineering, working mainly in the following subjects: food, unit operations and industrial stoichiometry.
Possui graduação em Engenharia Química pela Fundação Universidade Federal do Rio Grande (1996)., Especialização em Processamento de Alimentos pela Universidade Federal de Santa Catarina (2003) e Pós Graduação Ensino e Aprendizagem de Física Moderna e Contemporânea para o Ensino Médio pela Universidade Católica de Brasília e Mestrado em Química pela Universidade Regional de Blumenau (2019). Foi professora da Universidade para o Desenvolvimento do Alto Vale do Itajaí (2001-2019) e atualmente é professora do Instituto Maria Auxiliadora em nível de Ensino Médio Tem experiência na área de Engenharia Química, com ênfase em Engenharia Química, atuando principalmente nos seguintes temas: alimentos, operações unitárias e estequiometria industrial.