Samira Eugênio de Souza Borges
Master and Animal Health and Food Safety and Environmental agribusiness by the Biological Institute of São Paulo ( 2012) .Graduated in Veterinary Medicine at Anhembi Morumbi University (2007 ) . It is currently responsible Sanitary Technique in Pão de Açúcar Group , Head Technical Sanitarian at Restaurant Righ Line and multidisciplinary professor at school of Technology HOTEC , Food and Tourism of. He has experience in Veterinary Medicine Sanitarian , General Microbiology and Food , Physiology, Parasitology , Molecular and Cellular Biology , Biosafety , Health legislation .
Mestre em Sanidade, Segurança Alimentar e Ambiental no Agronegócio pelo Instituto Biológico de São Paulo (2012).Tem formação em Medicina Veterinária pela Universidade Anhembi Morumbi (2007) e Tecnologia Reprodução Animal e Inseminação Artificial pela Universidade Anhembi Morumbi (2007). Atualmente é Responsável Técnica Sanitarista no Walmart do Brasil, Responsável Técnica Sanitarista no restaurante Righ Line e Professora Universitária desde 2009, com experiência docente nas disciplinas de: Microbiologia Geral e dos Alimentos, Biologia Celular e Molecular, Bioquímica, Parasitologia, Fisiologia, Higiene de Alimentos, Biossegurança, Legislação Sanitária e Patologia.
Áreas De Investigação
- Publicações
- Identidade
- Ver todos
