Davi Rocha Bernardes de Oliveira
Holds a degree in Food Engineering from the Federal University of Viçosa (2011). Master in Food Engineering from the State University of Campinas (2014), in the area of emulsion production using microfluidic devices. PhD in Food Engineering from the State University of Campinas (2018), in the area of production of lipid nanoparticles via low energy processes and microfluidic devices. He is currently a postdoctoral fellow at the Federal University of Viçosa, in the area of reuse of human milk for the disposal of lipid and protein nanostructures
Possui graduação em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal de Viçosa (2011). Mestre em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (2014), na área de produção de emulsões utilizando dispositivos de microfluídica. Doutor em Engenharia de Alimentos pela Universidade Estadual de Campinas (2018), na área de produção de nanopartículas lipídicas via processos de baixa energia e dispositivos microfluídicos.Foi bolsista de Pós-Doutorado Júnior na Universidade Federal de Viçosa, na área de reaproveitamento de leite humano de descarte para obtenção de nanoestruturas lipídicas e proteicas.
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