Publicações no BrCris
 

Jéssika Karolline Santiago

MSc in Food Engineering at Unicamp. Professionally, I have worked as Quality Control Analyst in a meat industry and as Supervisor of Food in a Sports Club. Graduated in Food Engineering from the Federal University of São João del Rei, I was a lecturer in the discipline of Modeling of Biosystems, Unit Operations 3 and also of Meat and Derivatives Technology. I participated in the Junior Food Company. I was part of the Organizing Committee of the Academic Week - SEACAD. I've already been in the Sensory Analysis laboratory, in a pork processing industry and in a baking industry. I was a Scientific Initiation Scholar by CAPES and now I am a Master's Scholarship from the CNPq institution.
Mestre em Engenharia de Alimentos pela Unicamp. Profissionalmente, trabalha com emulsificantes de alimentos (lecitinas e ésteres) na Lasenor. Já trabalhou como Analista de Controle de Qualidade em um frigorífico e como Supervisora de Alimentos em um Clube Esportivo. Graduada em Engenharia de Alimentos pela Universidade Federal de São João del Rei, foi monitora na disciplina de Modelagem de Biossistemas, Operações Unitárias 3 e também de Tecnologia de Carnes e Derivados. Participou da Empresa Júnior de Alimentos. Fez parte da Comissão Organizadora da Semana Acadêmica - SEACAD. Já estagiou no laboratório de Análise Sensorial, em um frigorífico de suínos e em uma indústria de panificação. Além disso, já foi bolsista de Iniciação Científica pela CAPES.

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •