Publicações no BrCris
 

Claudia Schinke

Post-doctoral fellowship in MICROBIOLOGY at the School of Food Engineering at the University of Campinas, Brazil. PhD in INDUSTRIAL MICROBIOLOGY from the Federal University of Rio Grande do Sul, Brazil. Master in FOOD TECHNOLOGY from the University of Campinas, Brazil. Graduation as Biochemical Pharmacist (concentration area: Food Technology) and Industrial Pharmacist at the Federal University of Rio Grande do Sul. Areas of interest: food microbiology, industrial microbiology, use of microorganisms for raw materials production. Experience in Food Quality Assurance (microbiology) at large meat processing industry.
Pós-Doutorado em MICROBIOLOGIA na Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade de Campinas-UNICAMP. Doutorado em MICROBIOLOGIA AGRÍCOLA E DO AMBIENTE, área de concentração MICROBIOLOGIA INDUSTRIAL, pela Universidade Federal do Rio Grande do Sul. MESTRADO em TECNOLOGIA DE ALIMENTOS pela Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Graduação como FARMACÊUTICO BIOQUÍMICO (Tecnologia de Alimentos) e FARMACÊUTICO INDUSTRIAL pela Universidade Federal do Rio Grande do Sul. Áreas de interesse: microbiologia de alimentos, microbiologia industrial, produção de matérias primas através de microorganismos (biotecnologia). Tem experiência em Garantia de Qualidade Microbiológica em indústria de grande porte especializada em produtos cárneos (embutidos e enlatados).

Áreas De Investigação áreas de pesquisa

  •  
  • Publicações
  •  
  • Identidade
  •  
  • Ver todos
  •