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Technological aspects of kombucha, its applications and the symbiotic culture (SCOBY), and extraction of compounds of interest: A literature review
Documento
doi:10.1016/j.tifs.2021.02.017
http://dx.doi.org/10.1016/j.tifs.2021.02.017
http://https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0924224421001187?via%3Dihub
Visão geral
Pesquisas
Identidade
Informação adicional documento
Outro
Ver todos
Visão geral
tipo
journal article
autores
Marieli de Lima
Vivian Consuelo Reolon Schmidt
data de publicação
2021-01-01
publicada em
Trends in food science and technology (Regular ed.)
Pesquisas
áreas de investigação
CIENCIAS_AGRARIAS
palavras-chave
Beverage
Biofilms
Fermentation
Probiotic
Tea fungus
Identidade
identificador BrCris
af410ce7fc6d9bf748f74f5a1950309f
Informação adicional documento
Página Inicial
539
página final
550
Volume
110
Outro
tem linguagem
Inglês