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Effect of the cold pre-fermentative maceration and aging on lees times on the phenolic compound profile, antioxidant capacity and color of red sparkling wines
Documento
doi:10.1007/s13197-022-05531-z
http://dx.doi.org/10.1007/s13197-022-05531-z
http://https://trebuchet.public.springernature.app/get_content/020d11e0-a75d-460b-9658-e011847bb41b][doi:10.1007/s13197-022-05531-z
Visão geral
Identidade
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Visão geral
tipo
journal article
autores
Aline Camarão Telles Biasoto
Ana Paula Andre Barros
Islaine Santos Silva
data de publicação
2022-01-01
publicada em
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
Identidade
identificador BrCris
4b5efe77f6a0e491471ce67ddf779a6c
Informação adicional documento
Página Inicial
00
3245
7
página final
3255
Volume
59
Outro
tem linguagem
Inglês