Comparative Study of Angiotensin I-Converting Enzyme (ACE) Inhibition of Soy Foods as Affected by Processing Methods and Protein Isolation
        Documento
                     
                
        
            
    
    
     
        
    
         
     
    
    -  
- Visão geral
-  
- Pesquisas
-  
- Identidade
-  
- Informação adicional documento
-  
- Outro
-  
- Ver todos
-  
Visão geral
        
            
                    tipo   
                
             
            
                    
                
             
            
                    data de publicação   
                
             
            
                    publicada em   
                
             
         
         
        
        
            Pesquisas
        
            
                    áreas de investigação   
                
             
            
                    palavras-chave   
                
    - 
    	Hydrolysates 
    
- 
    	Peptides 
    
- 
    	hydrolysates 
    
- 
    	peptides 
    
 
         
        
        
            Identidade
        
            
                    identificador BrCris   
                
    - 
    	d7b911543c62ddf9c7c540d537d1803e   
    
 
         
         
        
        
            Outro