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The C assimilation, fruit dimensions, and chemical quality of Theobroma cacao almonds of PH 16 and -Ipiranga- 01 genotypes cultivated in full sun are better than in the shade
Documento
doi:10.1016/j.scienta.2022.111566
http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2022.111566
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0304423822006847
Visão geral
Pesquisas
Identidade
Informação adicional documento
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Visão geral
tipo
journal article
autores
Carlos Alberto Spaggiari Souza
Elias Terra Werner
Prof. Dr. Geraldo Rogério Faustini Cuzzuol
data de publicação
2023-01-01
publicada em
SCIENTIA HORTICULTURAE
Pesquisas
palavras-chave
Chloroplastic pigments
Fruit dimensions
Titratable acidity
Total fat
gas exchange
Identidade
identificador BrCris
df0c6865f25982bfd6671e30e0e5fb7a
Informação adicional documento
Página Inicial
111566
Volume
308
Outro
tem linguagem
Inglês