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Biopreservation and probiotic potential of a large set of lactic acid bacteria isolated from Brazilian artisanal cheeses: From screening to in product approach
Documento
http://dx.doi.org/10.1016/j.micres.2020.126622
http://https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0923250820301236?via%3Dihub
Visão geral
Pesquisas
Identidade
Informação adicional documento
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Visão geral
tipo
journal article
autores
Anderson de Souza Sant'Ana
Larissa Pereira Margalho
Prof. Dr. Marcelo Brocchi
data de publicação
2020-01-01
publicada em
MICROBIOLOGICAL RESEARCH (INTERNET)
Pesquisas
áreas de investigação
CIENCIAS_BIOLOGICAS
palavras-chave
Beneficial microbes
Biopreservation
Fermented foods
Non-starter LAB
Ripening
raw milk
Identidade
identificador BrCris
a5fdc0898ed9092e7a741b4c3a422809
a8edb37f6f53b296ec2ee2ecd293f276
Informação adicional documento
Página Inicial
126622
Volume
1
242
Outro
tem linguagem
Inglês